Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden
gratis verzenden vanaf € 75,- (NL)

World Family Ibiza

World Family Ibiza

World Family Ibiza

Het begon allemaal ooit in een caravan op het strand van Benirràs op Ibiza en is nu uitgegroeid tot een megabusiness met een aantal winkels op Ibiza en in Spanje. Flower power in combinatie met het laidback leven in hippie Ibiza, kwam echt tot uiting door oprichters Alok en Merel. Ze begonnen in het klein op het strand van Benirràs met het verkopen van leuke spullen die ze onder andere  in Marokko hadden gekocht en begonnen hun eerste eigen creaties te maken. Inspiratie deden ze op tijdens hun trips door India, Thailand en Mexico. Wat begon in het klein is nu uitgegroeid tot musthave merk World Family Ibiza wat inmiddels op veel plekken over de hele wereld te koop is. Niets voor niets zit het woord World in hun naam!

En het resultaat van al die ontdekkingen en reizen mag er wezen. Prachtige handgemaakte tassen met geweldige geborduurde versierselen. Je ziet als het ware de invloeden uit de Mexicaanse en Indiaanse culturen. Wie wil er nu niet zo’n elegante tas? Of hij nu voor het stappen is of voor een festival , de items van World Family Ibiza zijn geschikt voor vele gelegenheden.  Er is volop keuze uit allerlei modellen en met de meest fantastische kleuren.

 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Shop the Summer Sale