gratis verzenden vanaf € 75,- (NL)

Twenty Violets Tassen

Twenty Violets Tassen

Twenty Violets Tassen en manden, Geweldig mooi en trendy zijn de rieten tassen van Twenty Violets, of u ze nou gebruikt als strandtas, als shopper voor uw boodschappen of als opbergmand in uw woonkamer de Twenty Violets tassen zijn multifunctioneel. Herkenbaar zijn de tassen van Twenty Violets zeker aan de mooie lichte pasteltinten met veelal de bekende ster, maar ook zijn er tassen met bijvoorbeeld een hart. Door de verschillende afmetingen van de tassen vindt u er altijd een die bij u "doelstelling" past. De kleinste formaat Twenty Violets Tassen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor uw dochter, maar ook geweldig als woondecoratie bijvoorbeeld als opbergmandje. De grote Twenty Violets manden staan geweldig met wat houtblokken erin naast de openhaard of als schoenenmand. Mogelijkheden te over voor deze tassen en manden van Twenty Violets. Zomers op het strand en s`winters naast de openhaard! Naast de tassen van Twenty Violets verkopen wij ook de trendy hoeden, sieraden en strandlakens van Twenty Violets.


Weergegeven:
Sorteren op:

Twenty Violets Medium Bag Lines Pink

Twenty Violets Medium Bag Lines Pink De Medium strandtas van Twenty Violets, voor de grote shopper, of voor naar het strand. Formaat: 45x30 cm. Twenty Violets Royaal, stevig, kleurrijk, vr..

€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81

Twenty Violets Medium Bag Tricolor Turquoise

Twenty Violets Medium Bag Tricolor Turquoise De strandtas van Twenty Violets, voor de grote shopper, of voor naar het strand. Formaat: 45x30 cm. Twenty Violets Royaal, stevig, kleurrijk, v..

€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81

Twenty Violets Medium Bag Charlotte Pink

Twenty Violets Bag Charlotte Pink Silver Star Formaat: 45x30 cm. Twenty Violets Royaal, stevig, kleurrijk, vrolijk en super hip. Dat zijn de strandtassen van Twenty Violets! Deze geweldige ri..

€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81

Twenty Violets Medium Bag Twenty Star Pink

Twenty Violets Medium Bag Twenty Star Pink De Maxi strandtas van Twenty Violets, voor de grote shopper, of voor de grote familie naar het strand. Formaat: 45x30 cm. Twenty Violets Royaal, ..

€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81

Twenty Violets Hat White/Turquoise Star

Twenty Violets Hat White/Turquoise Star Binnenmaat(voorhoofd) Size: ca. 60cm ..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Twenty Violets Hat White/Pink Star

Twenty Violets Hat White/Pink Star Binnenmaat(voorhoofd) Size: ca. 60cm ..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Twenty Violets Hat White/Pink Fringe

Twenty Violets Hat White/Pink Fringe Binnenmaat(voorhoofd) Size: ca. 60cm ..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Twenty Violets Hat with Multi Color Fringe

Twenty Violets Hat with Multi Color Fringe Binnenmaat(voorhoofd) Size: ca. 60cm ..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Twenty Violets Bracelet with Coins

Twenty Violets Bracelet with Coins ..

€ 24,95 Excl. BTW: € 20,62