Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Stylebird's New Startup

Stylebird's New Startup goes for a clear mind! Naast onze grote ibizastyle webshop zijn wij een nieuwe webshop in nootropics begonnen.  www.nootropics-shop.nl  Wat zijn Nootropics? Kort gezegd zijn dit op natuurlijk basis samengestelde pillen die zorgen voor een betere focus, meer concentratie, een gestructureerder denkvermogen. Nootropics verbeteren uw mentale, cognitieve en verbale prestaties en geven u meer motivatie en een verbeterde  gemoedstoestand.

De bekendste variant van nootropics is de studiepil. Ca10/15% van de studenten gebruikt tijdens het studeren een concentratiepil. Ook caffeine is een nootropics. Naast de studiepil zijn er diverse andere pillendie uw mentale, cognitieve en verbale prestaties kunnen verbeteren.

 

We zijn in deze snelle en concurrerende tijden steeds vaker op zoek naar net die kleine voorsprong. Of je nu een zakendeal afsluit, geïnspireerd raakt door nieuwe creatieve ideeën, dat studieboek in een keer wilt uitlezen of vrienden imponeert met je mentale uithoudingsvermogen tijdenseen lange gamesessie. Nootropics  ondersteunen je bij slopende studeersessies, tijdens stressvolle ‘crunch’ periodes op het werk, tijdens het sporten, of elk ander moment waarbij je het beste uit jezelf moet halen en je  mentale weerbarstigheid moet maximaliseren.


In Silicon Valley is het al doodnormaal om ze in te nemen, maar in Nederland zijn ze nog nagenoeg onbekend: nootropics of te wel stimulerende middelen voor de hersenen. Nee, geen drugs maar natuurlijke middelen die ons brein optimaal laten functioneren; ze geven een hogere alertheid in de vorm van meer focus en scherpte. We nemen voedingsmiddelen om organen  en spieren in ons lichaam beter te laten werken, maar er is eigenlijk niets dat we doen om de hersenen in goede conditie te houden. En dat is toch een best wel belangrijk orgaan waar we goed voor moeten zorgen. Het is alleen nog niet ingeburgerd dat we dat met dit soort middelen doen, maar dat zit erwel aan te komen.


Benieuwd naar de werking van Nootropics? lees de uitgebreide beschrijving op onze website: https://nootropics-shop.nl/pages/wat-zijn-nootropics


Wij verkopen oa: Omnimind Europa's no1 nootropics! Paneuromix , Mind Lab Pro
, Foursigmatic Mushroom Coffee, Performance Lab Mind, Ahead Nutrition


Interesse in Nootropics? Bezoek onze webshop en Like ons op Facebook  zo blijft u op de hoogte van alle nieuwe producten.