Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Ruilen of Retourneren

Ruilprocedure:


U kunt een artikel binnen 14 dagen retour sturen, u ontvangt het aankoopbedrag retour.

Retourneren gaat eenvoudig met het bij uw bestelling meegeleverde retourformulier.


Bij retourneren dient u het artikel weer in te pakken in de originele verpakking, voorzien van de factuur en retourformulier of een kopie hiervan. U dient de retourzending voldoende te frankeren.

(Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd.)


RETOURADRES:

Stylebird Fashion
Grote Zilverreiger 20
9648DK Wildervank

(The Netherlands)


Artikelen worden alleen geruild in originele staat ze mogen niet gebruikt of gewassen zijn.


Retourprocedure:


Als u niet tevreden bent met een geleverd artikel heeft u het recht het artikel binnen 14 werkdagen na aflevering aan STYLEBIRD te retourneren.


Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes wordt geretourneerd. De artikelen mogen niet gewassen of gedragen zijn en moeten voor ons per direct weer verkoopklaar zijn en in de staat zijn zoals u ze ontvangen heeft.


Zonder de factuur/pakbon of een kopie hiervan kunnen wij uw aankoop/artikel niet terugnemen.
U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar:
(Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd.)


Stylebird Fashion
Lloydsweg 12 A

9641 KK Veendam

(The Netherlands)


SPELREGELS  RETOURNEREN


* Indien u een artikel heeft ontvangen maar deze toch wil retourneren kan dat uiteraard, doch enkel binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw order.


* Het artikel dient in de originele verpakking met een (kopie) van de factuur en het retourformulier opgestuurd te worden.


*  Stylebird Ibiza Fashion streeft ernaar om uw retourzending binnen 2 werkdagen na ontvangst te verwerken. Terugbetaling geschiedt binnen 5 werkdagen na verwerking.


* Uiteraard dient de kleding of accessoires onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen.


* Niet geaccepteerd worden artikelen die:


Gewassen zijn


Geparfumeerd zijn


Duidelijk gedragen zijn en/of beschadigingen hebben


Uw retourzending het wettelijke termijn van 14 werkdagen overschrijdt


Schoenen, laarzen, slippers en sandalen: Pas uw footwear zorgvuldig zonder de zolen te beschadigen!  Footwear met beschadigde zolen worden niet terug genomen!


Indien uw retourzending niet geaccepteerd wordt door ons stellen wij u per E-mail op de hoogte, wij stellen u 7 werkdagen in de gelegenheid uw retourzending weer op te komen halen of d.m.v. het overschrijven van € 5,25 (NL) verzendkosten aan Stylebird Ibiza Fashion uw retourzending weer thuis te ontvangen.


Verzendkosten en aansprakelijkheid van retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of betalen wij u het aankoopbedrag terug.


Stylebird Ibiza fashion is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen! (bij brievenbuspost wil het wel eens voorkomen dat zendingen niet aankomen!!!)


Bij retourzendingen van bestellingen uit Duitsland of Belgie vergoeden we de maximale retourkosten van €6,95 BE €7,50 DE 

 

Goedkoper retourneren vanuit Belgie

Verzenden vanuit Belgie naar Nederland wordt door de meeste postbedrijven aangeboden voor ca €16,- dat is vrij duur!

TIP! Via de PostNL.be kunt uw pakjes vanuit Belgie verzenden naar Nederland voor ca. € 8,50

Hoe werkt het: Ga online naar : www.onlineverzendservice.be voer de gegevens in, 

betaal, en print uw label. Vervolgens kunt u uw retourpakket bij een afgeefpunt bij u in de buurt afgeven.

Let op! Labels zijn maar 5 dagen geldig, dus lever het pakket snel in op een afgeefpunt. Kijk eerst of er een afgeefpunt bij u in de buurt zit! 

Onderaan de pagina van onlineverzendservice.be kunt u uw postcode ingeven en kijken waar het voor u dichtstbijzijnde afgiftepunt is.Cheaper returns from Belgium

Shipping from Belgium to the Netherlands is offered by most postal operators for about € 16 which is quite expensive!

NOTE! Through the PostNL.be can send your parcels from Belgium to the Netherlands for about € 8.50 

How does it works: Go online to: www.onlineverzendservice.be  enter the data, pay, and print your label. Then you can return your package to a droppoint in your neighborhood.

You can enter your zip code at the bottom of onlineverzendservice.be page and look where it's nearest drop-off point for you.

Pay attention! Labels are only valid for 5 days, so deliver the package quickly in a droppoint