Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden
gratis verzenden vanaf € 75,- (NL)

TomTom Ibiza

TomTom Ibiza

De collectie van TomTom Ibiza is met liefde ontworpen en gemaakt op Ibiza. De geheimen uit Ibiza zijn allemaal verwerkt in de collectie. TomTom Ibiza is een begrip op het eiland en wordt met passie gedragen. Wanneer je rondloopt op Ibiza zie je dat de mensen het fijn vinden om er goed uit te zien op het eiland. Genoeg inspiratie voor TomTom Ibiza om weer een geweldige nieuwe collectie te brengen deze zomer!  TomTom Ibiza heeft onder andere prachtige dresses, tunics en jumpsuits.. we love it! 

Weergegeven:
Sorteren op:
TomTom Ibiza Satin Dress Black -83%

TomTom Ibiza Satin Dress Black

TomTom Ibiza Satin Dress BlackSchitterende stijlvolle jurk van TomTom Ibiza met een lage open rug.Kleur: BlackPasvorm: maat S/M of L/XLLET OP! U koopt de jurk in Zwart kleur, De jurk zoals afgebeeld i..

€ 159,95 € 27,42 Excl. BTW: € 22,66