gratis verzenden vanaf € 50,- (NL)

Mzury Footwear

Mzury Footwear

Mzury Footwear, “Making a Difference” – is de slogan van Mzury, een eerlijk en hardwerkend bedrijf dat handgemaakte slippers produceert. Bij Mzury draait het om het maken van verschil: het merk heeft haar werkplaats in Kenia, waar werknemers een eerlijk inkomen krijgen en op een rechtvaardige manier worden behandeld. Vol passie worden de mooiste slippers vervaardigd, die elk hun eigen bijzonderheden hebben. Alle slippers hebben een bruin lederen voetbed en binnenvoering voor een comfortabele en zachte pasvorm. 


Weergegeven:
Sorteren op:

Mzury Boho Slipper Swahili Shell Turquoise

Mzury Boho Slipper Swahili Shell TurquoiseHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en t..

€ 99,95 € 49,97 Excl. BTW: € 41,30

Mzury Boho Slipper Swahili Shell Black

Mzury Boho Slipper Swahili Shell Black Handgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en..

€ 99,95 € 49,97 Excl. BTW: € 41,30

Mzury Boho Slipper Swahili Black Silver

Mzury Boho Slipper Swahili Black SilverHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tuss..

€ 99,95 € 49,97 Excl. BTW: € 41,30

Mzury Boho Slipper Swahili White Bronze

Mzury Boho Slipper Swahili White BronzeHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tuss..

€ 99,95 € 49,97 Excl. BTW: € 41,30

Mzury Boho Slipper Swahili Multi Color

Mzury Boho Slipper Swahili Multi ColorHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tusse..

€ 99,95 € 49,97 Excl. BTW: € 41,30

Mzury Boho Slipper Karibuni Black

Mzury Boho Slipper Karibuni BlackHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen de ..

€ 89,95 € 44,97 Excl. BTW: € 37,17

Mzury Boho Slipper Karibuni Turquoise

Mzury Boho Slipper Karibuni TurquoiseHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen..

€ 89,95 € 44,97 Excl. BTW: € 37,17

Mzury Boho Slipper Love Ocean Bronze

Mzury Boho Slipper Love Ocean BronzeHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen ..

€ 49,95 € 24,97 Excl. BTW: € 20,64

Mzury Boho Slipper Love Ocean Turquoise

Mzury Boho Slipper Love Ocean TurquoiseHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tuss..

€ 49,95 € 24,97 Excl. BTW: € 20,64

Mzury Boho Slipper Love Ocean Black

Mzury Boho Slipper Love Ocean BlackHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen d..

€ 49,95 € 24,97 Excl. BTW: € 20,64

Mzury Boho Slipper LOVE Turquoise

Mzury Boho Slipper LOVE TurquoiseHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen de ..

€ 44,95 € 22,48 Excl. BTW: € 18,58

Mzury Boho Slipper LOVE White

Mzury Boho Slipper LOVE WhiteHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen de zool..

€ 44,95 € 22,48 Excl. BTW: € 18,58

Mzury Boho Slipper LOVE Black

Mzury Boho Slipper LOVE BlackHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen de zool..

€ 44,95 € 22,48 Excl. BTW: € 18,58

Mzury Boho Slipper LOVE Bronze

Mzury Boho Slipper LOVE BronzeHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen de zoo..

€ 44,95 € 22,48 Excl. BTW: € 18,58

Mzury Boho Slipper LOVE Black/Silver

Mzury Boho Slipper LOVE Black/SilverHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen ..

€ 44,95 € 22,48 Excl. BTW: € 18,58

Mzury Boho Slipper Bohemian Black

Mzury Boho Slipper Bohemian BlackHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen de ..

€ 89,95 € 44,97 Excl. BTW: € 37,17

Mzury Boho Slipper Bohemian Multi Color

Mzury Boho Slipper Bohemian Multi ColorHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tuss..

€ 89,95 € 44,97 Excl. BTW: € 37,17