gratis verzenden vanaf € 50,- (NL)

Mzury Footwear

Mzury Footwear

Mzury Footwear, “Making a Difference” – is de slogan van Mzury, een eerlijk en hardwerkend bedrijf dat handgemaakte slippers produceert. Bij Mzury draait het om het maken van verschil: het merk heeft haar werkplaats in Kenia, waar werknemers een eerlijk inkomen krijgen en op een rechtvaardige manier worden behandeld. Vol passie worden de mooiste slippers vervaardigd, die elk hun eigen bijzonderheden hebben. Alle slippers hebben een bruin lederen voetbed en binnenvoering voor een comfortabele en zachte pasvorm. 


Weergegeven:
Sorteren op:

Mzury Boho Slipper Swahili Shell Turquoise

Mzury Boho Slipper Swahili Shell TurquoiseHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en t..

€ 99,95 € 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Mzury Boho Slipper Karibuni Black

Mzury Boho Slipper Karibuni BlackHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen de ..

€ 89,95 € 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Mzury Boho Slipper Karibuni Turquoise

Mzury Boho Slipper Karibuni TurquoiseHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen..

€ 89,95 € 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Mzury Boho Slipper LOVE Turquoise

Mzury Boho Slipper LOVE TurquoiseHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen de ..

€ 44,95 € 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Mzury Boho Slipper Bohemian Black

Mzury Boho Slipper Bohemian BlackHandgemaakte leren slippers van Mzury in boho stijl! De slippers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit runderleder. De zool is van hoogwaardig rubber en tussen de ..

€ 89,95 € 9,99 Excl. BTW: € 8,26