gratis verzenden vanaf € 50,- (NL)

Close to Zen Sieraden

Close to Zen Sieraden

Close to Zen is een exclusief sieradenlabel van Nederlandse bodem. De collectie bestaat uit luxe, handgemaakte, tijdloze armbanden, ringen, hangers en oorbellen van hoogwaardige materialen zoals (verguld) 925 sterling zilver, leer en (half) edelstenen. De sieraden van Close to Zen worden door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met de hand vervaardigd. De Balinese cultuur en eeuwenoude wijsheden vormen de basis voor de sieraden van Close to Zen. In de ontwerpen komen spiritualiteit, trends en tradities samen. Close to Zen wil je inspireren om je eigen Zen moment te creëren en te doen wat jou gelukkig maakt!Weergegeven:
Sorteren op:

Close to Zen Ring GYPSY BLESSING HYDRO HOT PINK

Close to Zen Ring GYPSY BLESSING HYDRO HOT PINKDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een handgeslepen edel..

€ 139,95 Excl. BTW: € 115,67

Close to Zen Ring GYPSY BLESSING HYDRO BLUE CHALCEDONY

Close to Zen Ring GYPSY BLESSING HYDRO BLUE CHALCEDONYDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een handgeslep..

€ 139,95 Excl. BTW: € 115,67

Close to Zen Ring GYPSY BLESSING BLACK ONYX

Close to Zen Ring GYPSY BLESSING BLACK ONYXDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een handgeslepen edelstee..

€ 139,95 Excl. BTW: € 115,67

Close to Zen Ring GYPSY BLESSING TIGER EYE

Close to Zen Ring GYPSY BLESSING TIGER EYEDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een handgeslepen edelsteen..

€ 139,95 Excl. BTW: € 115,67

Close to Zen Ring GYPSY BLESSING WHITE CHALCEDONY

Close to Zen Ring GYPSY BLESSING WHITE CHALCEDONYDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een handgeslepen ed..

€ 139,95 Excl. BTW: € 115,67

Close to Zen Ring BLOSSOM GREY MOONSTONE

Close to Zen Ring BLOSSOM GREY MOONSTONEDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een handgeslepen edelsteen (..

€ 119,95 Excl. BTW: € 99,13

Close to Zen Ring BLOSSOM HOT PINK CHALCEDONY

Close to Zen Ring BLOSSOM HOT PINK CHALCEDONYDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een handgeslepen edelst..

€ 119,95 Excl. BTW: € 99,13

Close to Zen Ring BLOSSOM HYDRO BLUE

Close to Zen Ring BLOSSOM HYDRO BLUEDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een handgeslepen edelsteen (Chal..

€ 119,95 Excl. BTW: € 99,13

Close to Zen Ring BLOSSOM BLACK ONYX

Close to Zen Ring BLOSSOM BLACK ONYXDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een handgeslepen edelsteen (Chal..

€ 119,95 Excl. BTW: € 99,13

Close to Zen Ring True Love Labradorite

Close to Zen Ring True Love LabradoriteDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een hand geslepen edelsteen (..

€ 79,95 Excl. BTW: € 66,08

Close to Zen Ring True Love Royal Blue

Close to Zen Ring True Love Royal BlueDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een hand geslepen edelsteen (C..

€ 79,95 Excl. BTW: € 66,08

Close to Zen Ring True Love White Agate

Close to Zen Ring True Love White AgateDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een hand geslepen edelsteen (..

€ 79,95 Excl. BTW: € 66,08

Close to Zen armband WILD flower XL

Close to Zen armband WILD flower XLDeze Close to Zen armband is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd. Gemaakt van 925 sterling zilver met een fijn gevlochten stru..

€ 499,95 Excl. BTW: € 413,18

Close to Zen armband Treasures

Close to Zen armband Treasures Een verfijnd 925 sterling zilveren slavenarmband afgewerkt met zilveren dots die één voor één met de hand op de armband worden aangebracht door de beste, traditione..

€ 89,95 Excl. BTW: € 74,34

Close to Zen Ring Wild Heart L

Close to Zen Ring Wild Heart LargeDeze Close to Zen ring is met veel liefde en traditioneel vakmanschap op Bali vervaardigd.Gedecoreerd met zilveren dots die door onze Balinese edelsmeden zorgvuldig, ..

€ 89,95 Excl. BTW: € 74,34

Close to Zen Ring Gypsy Heart

Close to Zen Ring Gypsy HeartDeze Close to Zen ring is handgemaakt op Bali van 925 sterling zilver.Perfect te combineren met andere sieraden uit de Dot collectie voor een complete look.Ringmaat:verste..

€ 79,95 Excl. BTW: € 66,08

Close to Zen Ring Wild Flower

Close to Zen Ring Wild FlowerDeze Close to Zen ring is door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver met een fijn gevlochten structuur. Elke rin..

€ 89,95 Excl. BTW: € 74,34

Close to Zen Ring Circle of Sparkle Double

Close to Zen Ring Circle of Sparkle DoubleDeze Close to Zen ring is met veel liefde en traditioneel vakmanschap op Bali vervaardigd.Gedecoreerd met zilveren dots die door onze Balinese edelsmeden zorg..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Close to Zen Ring Stardust

Close to Zen Ring StardustDeze Close to Zen ring is met veel liefde en traditioneel vakmanschap op Bali vervaardigd.Gedecoreerd met zilveren dots die door onze Balinese edelsmeden zorgvuldig, één voor..

€ 59,95 Excl. BTW: € 49,55

Close to Zen Ring Sunshine

Close to Zen Ring SunshineDeze Close to Zen ring is met veel liefde en traditioneel vakmanschap op Bali vervaardigd.Materiaal: 925 sterling zilverRingmaat one size fits all (verstelbaar d.m.v. het aan..

€ 59,95 Excl. BTW: € 49,55

Close to Zen Earring Moonrise

Close to Zen Earring Dancing in the RainDeze Close to Zen oorbellen zijn door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd. Gemaakt van 925 sterling zilver en afgewerkt met zilvere..

€ 109,95 Excl. BTW: € 90,87

Close to Zen Earring Suncatcher

Close to Zen Earring SuncatcherDeze Close to Zen oorbellen zijn door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver en afgewerkt met zilveren dots die..

€ 99,95 Excl. BTW: € 82,60

Close to Zen Earring Dancing in the Rain

Close to Zen Earring Dancing in the RainDe eenvoud van deze oorbel maakt hem uniek! Gemaakt van 925 sterling zilver en gedecoreerd met zilveren dots die zorgvuldig één voor één met de hand op de oorbe..

€ 59,95 Excl. BTW: € 49,55

Close to Zen Earring Sun Flower

Close to Zen Earring Sun FlowerDeze Close to Zen oorbellen zijn door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver en afgewerkt met zilveren dots die..

€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81

Close to Zen Earring Open your Heart

Close to Zen Earring Open your HeartDe eenvoud van deze oorbel maakt hem uniek! Gemaakt van 925 sterling zilver en gedecoreerd met zilveren dots die zorgvuldig één voor één met de hand op de..

€ 79,95 Excl. BTW: € 66,08

Close to Zen Earring Circle of Life

Close to Zen Earring Circle of LifeDe Balinese cultuur en eeuwenoude wijsheden vormen de basis voor de Close to Zen ontwerpen. De cirkel symboliseert eenheid en vrouwelijke kracht. Afm. Ca 6 cm i..

€ 79,95 Excl. BTW: € 66,08

Close to Zen Earring Sun Dancer

Close to Zen Earring Sun DancerGemaakt van 925 sterling zilver en gedecoreerd met zilveren dots die zorgvuldig één voor één met de hand op de oorbellen worden aangebracht door de beste, trad..

€ 99,95 Excl. BTW: € 82,60

Close to Zen Earrings Moon and Star

Close to Zen Earrings Moon and StarGemaakt van 925 sterling zilver en afgewerkt met zilveren dots die één voor één met de hand op de oorbellen worden aangebracht.Incl. een prachtig sieradend..

€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81

Close to Zen Necklace Stardust

Close to Zen Necklace StardustGedecoreerd met zilveren dots die door onze Balinese edelsmeden zorgvuldig, één voor één, met de hand op de ketting worden aangebracht en waardoor de ketting een typische..

€ 59,95 Excl. BTW: € 49,55

Close to Zen Necklace Graceful

Close to Zen Necklace GracefulGedecoreerd met zilveren dots die door onze Balinese edelsmeden zorgvuldig, één voor één, met de hand op de ketting worden aangebracht en waardoor de ketting een typische..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Close to Zen Ketting Earth

Close to Zen Ketting EarthGedecoreerd met zilveren dots die door onze Balinese edelsmeden zorgvuldig, één voor één, met de hand op de ketting worden aangebracht en waardoor de ketting een typische Clo..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Close to Zen Earring Sunrise

Close to Zen Earring SunriseGemaakt van 925 sterling zilver en afgewerkt met zilveren dots die één voor één met de hand op de oorbellen worden aangebracht.lengte ca. 1 cm..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Close to Zen Earring Wild Flower

Close to Zen Earring Wild FlowerDeze Close to Zen oorbellen zijn door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met liefde vervaardigd.Gemaakt van 925 sterling zilver en afgewerkt met zilveren dots di..

€ 59,95 Excl. BTW: € 49,55

Close to Zen Earring Moon Dancer

Close to Zen Earring Sun DancerGemaakt van 925 sterling zilver en gedecoreerd met zilveren dots die zorgvuldig één voor één met de hand op de oorbellen worden aangebracht door de beste, trad..

€ 89,95 Excl. BTW: € 74,34

Close to Zen Earring Sunrays

Close to Zen Earring SunraysDeze creolen zijn tijdloze klassiekers uit de Dot Collectie van Close to Zen.Gemaakt van 925 sterling zilver en gedecoreerd met zilveren dots.afm. Ca 4cm..

€ 59,95 Excl. BTW: € 49,55

Close to Zen Earring Circle of Inspiration

Close to Zen Earring Circle of InspirationDe Balinese cultuur en eeuwenoude wijsheden vormen de basis voor de Close to Zen ontwerpen. De cirkel symboliseert eenheid en vrouwelijke kracht.afm. Ca 6 cm ..

€ 79,95 Excl. BTW: € 66,08

Close to Zen Earring Little Flower

Close to Zen Earring Little FlowerGemaakt van 925 sterling zilver en afgewerkt met zilveren dots die één voor één met de hand op de oorbellen worden aangebracht...

€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75

Close to Zen Ring Little Earth

Close to Zen Ring Little EarthDeze 925 sterling zilveren knuckle/ pink ring De ringen zijn verstelbaar dus je kunt deze op verschillende hoogtes op je vinger dragen.De ring is versierd met zilver..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Close to Zen Ring Dreamer

Close to Zen Ring DreamerDeze Close to Zen ring is met veel liefde en traditioneel vakmanschap op Bali vervaardigd. Gedecoreerd met zilveren dots die door onze Balinese edelsmeden zorgvuldig, één voor..

€ 79,95 Excl. BTW: € 66,08